Menu

Engelsk kursus - intensiv engelsk undervisning

Her kan du læse om vores engelsk kurser. Vi tilbyder alt fra basis til avanceret niveau, mundtlige og skriftlige kurser, fagsprogskurser og åbne kurser. Hos os kan du få intensiv engelsk undervisning, nøje tilpasset dit niveau og dine behov. 

Vores engelsk kurser henvender sig primært til erhvervsfolk, som vil opgradere deres sproglige kompetencer til jobbrug.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne for et engelsk kursus tilpasset dit niveau, så ring til os på telefon 4588 7670 eller brug vores kontaktformular her.

KONTAKT

 

ENGELSK BRUSH UP kursus - alle niveauer

Engels undervisning på basisniveau, mellemniveau og avanceret niveau. Skriftligt og mundtligt engelsk.  Vi definerer dit nuværende niveau, dit behov og dit mål som udgangspunkt for tilrettelæggelsen af dit kursus. Resultatet er, at du får et engelsk kursus, der passer lige til dig. 

undefined 

 

BUSINESS ENGLISH - alle niveauer

Et engelsk kursus, hvor du får udbygget og aktiveret dit business ordforråd. Bliv skarpere til at skrive e-mails, breve og rapporter. Brug dit engelsk til møder og præsentationer. På Business English kurset tilrettelægger vi kurset efter dine ønsker og behov.

 

 undefined

ENGLISH FOR LAW

Sprogkursus i juridisk engelsk for erhvervsjurister, advokater og advokatfuldmægtige. Vi gennemgår juridiske termer, kommunikation af dansk ret på engelsk, legal writing skills og professional speaking skills. Dette engelsk kursus opfylder kravene til obligatorisk efteruddannelse for jurister.

 

undefined

FAGSPROG

Intensiv engelsk undervisning, hvor du kan få opbygget dit ordforråd inden for din fagterminologi og blive bedre til at kommunikere med samarbejdspartnere og kolleger:

  • Juridisk engelsk
  • Business English
  • Revision
  • Forsikring
  • Bank og realkredit
  • Ingeniør/ teknik
  • Farmaci

 

 undefined

ONLINE Engelsk undervisning

Har du svært ved at sætte tid af til undervisning i en travl hverdag? Få intensiv engelsk undervisning og tag et sprogkursus ved din egen computer. Du får en fleksibel læringsform, en-til- en engelsk undervisning og mulighed for at inddrage dine egne materialer i undervisningen. Du skal bare have en computer, en mikrofon og adgang til Skype.

 

undefined

PRÆSENTATION PÅ ENGELSK

Få styr på sproget, så du har overskud til at holde den gode præsentation. Vi hjælper dig med terminologi og fremlæggelse, så du kan slappe af og få dit budskab igennem, når du taler til et internationalt publikum. Kurset er værktøjsorienteret og giver masser af praktisk træning.

 

undefined

ENGELSK kursus FOR RECEPTIONISTER

Udtryk dig rigtigt på engelsk, når udenlandske kunder og samarbejdspartnere ringer. Undgå misforståelser og slap af, når du taler engelsk. På kurset lærer du udtryk og vendinger, der benyttes i forbindelse med arbejdet som receptionist. Du får masser af praktisk træning. Efter kurset får du udleveret materiale, som kan bruges som opslagsværk på dit arbejde.

Alle vores kurser tilbydes til solister såvel som grupper. Vi sammensætter grupper efter niveau og målsætning.

Kurserne holdes internt hos virksomheder eller i vores lokaler i Kgs. Lyngby.

 

Kontakt