Menu

BUSINESS ENGELSK KURSER PÅ ALLE NIVEAUER

Har du brug for at udbygge og aktivere dit business engelsk? På et business engelsk kursus hos Translatørernes Sprogtræning får du et tilpasset kursus, der tilrettelægges efter dit niveau og dine behov. På kurset kan du for eksempel blive skarpere til at skrive breve, e-mails og rapporter på engelsk, eller du kan få trænet dit engelsk til møder og præsentationer.

Vi tilbyder kurser i business engelsk på alle niveauer – basis, mellemniveau og avanceret niveau. Vi tager altid udgangspunkt i dit nuværende niveau, som identificeres ved en indledende sprogtest. Dernæst definerer vi i samarbejde med dig dine behov og mål, så du får et kursus, der passer lige til dig.

Vores kurser i business engelsk henvender sig til erhvervsfolk, der har behov for en opgradering af deres sproglige kompetencer i forbindelse med jobbet.

Hør mere om mulighederne på telefon 4588 7670 eller udfyld kontaktformularen:

 Kontakt

BUSINESS ENGELSK MED FOKUS PÅ FAGSPROG

Vi tilbyder også kurser i business engelsk tilpasset specifikke fagområder. Vi har et særligt engelsk kursus for jurister, der opfylder kravene til efteruddannelse for jurister, og kan desuden tilbyde kurser i business engelsk inden for bl.a. disse fagområder:
• Bank og realkredit
• Revision
• Forsikring
• Farmaci
• Ingeniør/teknik

På disse kurser opbygges dit ordforråd inden for din specifikke fagterminologi, og du bliver bedre til at kommunikere med kolleger og samarbejdspartnere.

ONLINE KURSUS

Har du ikke mulighed for at sætte fast tid af til undervisning i hverdagen? Tag et online kursus i business engelsk – undervisningen foregår ved din egen computer, når det passer ind i dit program. Vores online kurser giver en fleksibel læringsform, en-til-en undervisning, og du har mulighed for at inddrage dit eget materiale i kurset. Det eneste, der kræves, er en computer, en mikrofon samt adgang til Teams eller en anden online meeting platform.

Kontakt os på telefon 4588 7670 for at høre mere om vores kurser i business engelsk eller udfyld kontaktformularen herunder.

Kontakt