Menu

JURIDISK ENGELSK TIL JURISTER OG ADVOKATER

Vores kursus i juridisk engelsk er særligt tilrettelagt for advokater, advokatfuldmægtige og erhvervsjurister. I kurset indgår juridiske termer, kommunikation af dansk ret på engelsk, professional speaking skills og legal writing skills. Kurset opfylder kravene til obligatorisk efteruddannelse for jurister.

Kursets niveau tilpasses efter den pågældende faggruppes behov, således at alle faggrupper i en juridisk organisation kan få udbytte af kurset. Vi er ligeledes særdeles fleksible med tilrettelæggelsen af selve undervisningen, så den kan indpasses i en travl hverdag, der ofte er styret af kundernes behov - undervisningen kan for eksempel foregå i jeres lokaler.

Hør mere om mulighederne på telefon 4588 7670 eller udfyld kontaktformularen:

Kontakt

ONLINE KURSUS

Er din hverdag simpelthen for travl til fast undervisning? Vi tilbyder også online kurser, hvor undervisningen finder sted foran din egen computer på de tidspunkter, de passer dig. Med et online kursus får du en-til-en undervisning, en fleksibel læringsform og mulighed for at inddrage materiale i kurset, der er relevant for dit arbejdsområde. Alt du behøver er en computer, en mikrofon samt adgang til Teams eller en anden online meeting platform.

Ønsker du at høre mere om vores kurser i juridisk engelsk eller andre sprogkurser, så kontakt os på telefon 4588 7670 eller udfyld kontaktformularen herunder.

Kontakt

SPROGUNDERVISNING i juridisk engelsk m.m. SIDEN 1985

Vi har stor erfaring med sprogundervisning og i særdeleshed engelsk kurser, som tegner sig for størstedelen af vores kurser. Vi er specialiserede i at undervise i fagsprog på højt niveau.

Vores undervisere er universitetsuddannede, professionelle og dedikerede. Vi er fast leverandør af sprogkurser til en lang række virksomheder, herunder også advokatfirmaer og andre virksomheder med jura som fagområde.

For at sikre kvaliteten af vores sprogkurser indledes de alle med test, behovsanalyse og forventningsafstemning. Vi har stor erfaring med at tilpasse kurserne efter deltagernes behov og kan levere forløb til alle faggrupper, uanset niveau.

Kurserne afsluttes med evaluering, effektmåling samt strategi for eventuel videre læring.