Menu

Fransk kurser

Fra basis til avanceret niveau, mundtlige og skriftlige kurser. Uanset om du er begynder eller allerede behersker sproget, kan vores fransk kurser løfte dine sproglige kompetencer mærkbart.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om mulighederne, så ring til os på telefon 4588 7670 eller brug vores kontaktformular her.

 

Kontakt

 

FRANSK KURSER, basis til avanceret niveau

Kurser på basisniveau, mellemniveau og avanceret niveau. Skriftligt og mundtligt fransk.  Vi definerer dit nuværende niveau, dit behov og dit mål som udgangspunkt for tilrettelæggelsen af dit kursus. Resultatet er, at du får et kursus, der passer lige til dig. 

 

 undefined

FORRETNINGSFRANSK

Få udbygget og aktiveret dit ordforråd inden for forretningsfransk. Bliv skarpere til at skrive e-mails, breve og rapporter. Brug dit fransk til møder og præsentationer. Vi tilrettelægger kurset efter dine ønsker og behov.

 

undefined

PRÆSENTATIONER PÅ FRANSK

Få styr på sproget, så du har overskud til at holde den gode præsentation. Vi hjælper dig med terminologi og fremlæggelse, så du kan slappe af og få dit budskab igennem, når du taler til et internationalt publikum. Kurset er værktøjsorienteret og giver masser af praktisk træning.

Alle vores kurser tilbydes til solister såvel som grupper. Vi sammensætter grupper efter niveau og målsætning.

Kurserne holdes internt hos virksomheder eller i vores lokaler i Kgs. Lyngby.

 

Kontakt